anis's FotoPage

By: anis anis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 1-Sep-2009 14:40 Email | Share | | Bookmark
latest beading..

baju raya anak buah officemate
gambar tgn n leher..


Thursday, 23-Jul-2009 06:10 Email | Share | | Bookmark
hasil tangan ku ..

bj busrah bertunang
bj kak mas
bj kak suhaila
View all 12 photos...
salam..sila la cuci mata hasil tanganku yg x seberapa nie.
ada bj sendiri..bj mak mertua,adik ipar n kwn2...


Saturday, 11-Jul-2009 12:26 Email | Share | | Bookmark
dah lama tak jenguk..

salam...
lama betul x update FP ku ini...bukan x de masa, tapi malas nk on laptop..kat opis server so slow...menyampah...ni pon kat umah MIL boring2 lepak sempat gak la on laptop nie..ari ni umah MIL ku x de org..2 org adik aku gi ke kem site husband kakak ipar ku..mlm semalam dorang gi..yang sorang lagi gi ke MANIK URAI kelantan..yang sorang lagi study kat kolej di PJ..so tinggal la parent in law, aku, hubby n my little boy adam...


Tuesday, 21-Oct-2008 06:38 Email | Share | | Bookmark
BEADING

 
 
 
View all 18 photos...
NI LA HASIL JAHITAN MANIK2 KU...
sila la cuci mata ..


Tuesday, 22-Jul-2008 07:41 Email | Share | | Bookmark
SHEIKH ADAM DANISH BIN SHEIKH MOHD IZZUDIN

bestnye berendam...
nape lidah terkuar tue?
senyum simpul pulak..
View all 12 photos...
lahir pada 5 Oktober 2007 hari jumaat bersamaan 23 Ramadhan di Hospital PUSRAWI Jln Tun Razak K.L


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net